Over mij

Voor de langste tijd komt en gaat de gedachte om te schrijven. Eerst fanfictie en later eigen verzonnen verhalen. Het trok me wel en het trok me niet. De gedachte ging weer weg en ik liet het rusten. Nu heb ik eindelijk gevonden waar ik over wil schrijven. Autisme. Mijn leven hiermee is verre van perfect, maar ik ben al zo ver gekomen en ik wil dit graag delen met jullie.

Ik ben Zoë. Ik ben een vrouw in de twintig met autisme. Ook ben ik hooggevoelig en de combinatie van deze twee zorgt er soms voor dat ik een wandelende tegenstelling kan zijn. Mijn passie ligt naast schrijven ook in de diergeneeskunde, hetgeen wat ik studeer en waar ik mijn werk in heb gevonden. Ik woon samen met mijn vriend en we zijn al meer dan 2 jaar samen. We hebben twee jonge honden die echt onze kindjes zijn. Verder gaan we graag naar buiten om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe natuur te zien.

Dit blog is bedoelt voor iedereen die meer wil leren over autisme en hoe je leven daardoor beïnvloedt kan worden. Ik geef op dit blog tips en tricks over hoe je bepaalde situaties aan kan pakken, ik deel mijn ervaringen met autisme en hoe mijn reis naar de beste versie van mezelf tot nu toe is geweest. Ik neem je mee op reis en hoop je onderweg te kunnen helpen met jouw problemen.

Mobiele versie afsluiten